Tuesday, March 17, 2015

11 Kebaikan Utama Teh Glucos Cut Yang Perlu Anda KetahuiKetahui Rahsia Kenapa GC Tea ini ramai yg Wajib Cuba

[ ✔ ] Ia mengandungi daun Teh Hijau ( Green Tea )
[ ✔ ] Mengandungi Daun Gymnema Sylvester
[ ✔ ] Mengandungi Daun Stevia ( Rasa Manis Semulajadi )
[ ✔ ] Mengandungi Pudina untuk Rasa Yang Menyegarkan.
[ ✔ ] Mengandungi Daun Rooibos utk merangsang Pankreas Beta.
[ ✔ ] Mengandungi Mulberry utk stabilkan Metabolisme


Memang Terbukti Berkesan utk mereka yang ada masalah Berat Badan
Kebaikan Utama Glucos Cut


Kebaikan Utama Glucos CutJika anda penghidap DIABETES memang sangat-sangat di SARANKAN... 

Penurunan kandungan gula seawal 3 hari 

Kebaikan Utama Glucos Cut
Kebaikan Utama Glucos Cut


Antara  Kelebihan Teh Glucos Cut

1: Mengurangkan Berat Badan - Teh Glucos Cut membantu meningkatkan metabolisma badan. Apabila metabolisma badan meningkat, badan lebih cepat 'memproses' lemak yang tersimpan dalam badan dengan lebih kerap. Polifenol yang terdapat dalam teh hijau berfungsi untuk meningkatkan oksidasi/pemprosesan lemak dan meningkatkan kadar pertukaran makanan kepada kalori.

2 : Pesakit Diabetes - Teh Glucos Cut membantu mengawal kadar glukosa dan seterusnya mengelakkan peningkatan gula dalam darah selepas makan. Ia sekaligus mengelakkan peningkatan insulin yang mendadak dalam darah serta mengelakkan penyimpanan lemak.

3: Pesakit Jantung - Para saintis percaya Teh Hijau bermanfaat kepada saluran dan injap darah, saluran darah menjadi lebih stabil dan tenang untuk perubahan tekanan darah yang berubah secara tiba-tiba. Dengan ini, ia akanmengurangkan kes saluran darah tersumbat yang menyebabkan sakit jantung.

4: Risiko Barah Esofagus Teh Hijau dipercayai mengurangkan risiko Barah Esofagus, ia juga dipercayai membunuh sel barah tanpa merosakkan sel-sel sihat yang berdekatan dengannya.

5: Kolestrol - Teh Glucos Cut mengurangkan paras kolestrol jahat dalam badan dan meningkatkan nisbah kolestrol baik berbanding kolestrol jahat dalam badan.

6: Alzheimer dan Parkinson Teh Hijau dipercayai boleh mengurangkan risiko kesihatan oleh penyakit Alzheimer dan Parkinson. Kajian terhadap seekor tikus menunjukkan teh hijau melindungi sel otak dari rosak dan memperbaiki sel otak yang rosak.

7 : Reputan pada Gigi Satu Kajian menunjukkan sejenis bahan kimia antioksida "catechin" dalam teh boleh membunuh bakteria dan virus yang menyebabkan jangkitan pada tekak, karies gigi dan masalah gigi yang lain.

8 : Tekanan Darah- Pengambilan Teh Hijau yang kerap boleh mengurangkan risiko tekanan darah tinggi.

9 : Tekanan Perasaan Theanine adalah sejenis asid amino yang terdapat dalam teh. Asid amino ini bertindak untuk memberikan perasaan tenang kepada peminum teh.

10: Antibakteria. 'Catechin' dalam teh adalah sejenis antibakteria yang kuat yang dapat menyembuhkan pelbagai penyakit dari jenis influenza hingga barah. Kajian terhadap Teh Hijau menunjukkan ia mampu mengelakkan dari penularan penyakit berjangkit.

11: Penjagaan Kulit Teh Hijau mampu mengurangkan kedutan dan tanda-tanda penuaan, kerana ia ada ciri-ciriantioksidan dan antiradang. Kajian terhadap manusia dan haiwan menunjukkan teh hijau mampu mengelakkan dari kerosakan dari panahan cahaya matahari.


Pek Percubaan Glucos Cut 

Kebaikan Utama Glucos Cut

Harga Sekotak
RM 150.00 - Semenanjung
RM160.00 - Sabah/Sarawak 


Hubungi :- Suziela 011 3350 9271 
http://www.wasap.my/601133509271/jic

Artikel Terkait

11 Kebaikan Utama Teh Glucos Cut Yang Perlu Anda Ketahui
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email