Tuesday, March 25, 2014

CoQHealth Plus Supplemen Terbaik Untuk Kesihatan Jantung


Sakit jantung merupakan pembunuh utama dewasa ini tanpa mengira usia. Banyak faktor yang menjadi penyebab utama kepada penyakit ini antaranya ialah faktor pemakanan, kurang bersenam, stres, kolestrol dan lain-lain lagi. Kita juga seringkali memandang entang tentang penjagaan jantung yang sihat.  Kini anda tidak perlu gusar, dengan adanya CoQHealth Plus dari Shaklee ini anda mampu memastikan bukan sahaja jantung menjadi sihat malah anda juga membantu tubuh anda lebih sihat.


Apakah CoQHealth Plus

Ia merupakan Coenzyme Q10 (CoQ10) sejenis jisim yang menyerupai vitamin yang terdapat di dalam badan kita.  Berdasarkan pendapat para saintis, jantung kita mengandungi 10kali lebih banyak CoQ10 berbanding organ-organ lain. KENAPA? Ini kerana jantung kita berdegup kira-kira 100,000 kali dalam sehari. Semakin meningkat usia kita, semakin lemah degupan jantung kita. Selain itu, CoQ10 juga terdapat di dalam makanan harian kita seperti daging lembu, ayam, sayuran seperti bayam, brokoli, bunga kobis, kekacang termasuk soya. 

CoQHealth Plus mengandungi bukan sahaja Coenzyme Q10 (CoQ10) malahan terdapat juga di dalamnya Vitamin E dan Ekstrak Teh Hijau yang tinggi sifat antioksidannya yang bukan sahaja membantu memelihara jantung malah mampu mengawal kolestrol dan melindungi arteri atau saluran darah dari menjadi sempit.  


Kebaikan CoQHealth Plus

  • Menghasilkan tenaga untuk setiap sel tubuh terutamanya sel-sel jantung 
  • Bersifat antioksida - membantu melindungi arteri dari pengoksidaan low-density lipoproteins (LDL) 
  • Membantu melancarkan perjalanann darah dengan menjadikan saluran darah lebih sihat dan terbuka luas untuk memudahkan pengaliran darah dalam tubuh.  
  • Melindungi kesihatan jantung - menjadikan jantung lebih sihat 
  • Mengawal kolestrol dalam darah 


Cadangan Pengambilan Untuk Kesihatan Jantng dan Kawalan Kolestrol  : -   
  CoQHealth Plus +  Garlic CoQHealth Plus + Omega Guard 
ANDA BERMINAT :- 
SUZIELA 
017 514 9994 
wassap 013 599 5646 

Shaklee ID : 920867 
Artikel Terkait

CoQHealth Plus Supplemen Terbaik Untuk Kesihatan Jantung
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email