Tuesday, August 27, 2013

ALPHA LIPID SDII - PROGRAM PELANGSINGAN SIHAT

Alpha Lipid SD2 atau lebih dikenali sebagai SDII telah dicipta dengan bahan-bahan yang dapat menyokong keseimbangan gula dalam darah selain dari membina jisim otot yang sihat  dan membantu memberi rasa kenyang diantara waktu rutin makan harian.  SDII dapat membantu  mengekalkan berat badan yang sihat merupakan sebahagian daripada program pengurusan berat badan yang ideal  termasuk perubahan diet dan senaman.

Diet harian anda akan bermula dengan satu campuran berkualiti tinggi  Alpha Lipid SDII yang komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral.  Tidak mengandungi sebarang perisa atau pemanis tiruan untuk memastikan tubuh anda mempunyai semua nutrien penting  termasuklah protein agar lemak dapat dibakar tetapi anda masih dapat mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Dalam setiap hidangan mengandungi 10gram protein yang dapt digunakan oleh tubuh untuk keperluan harian anda.

Manakala dengan pengambilan 15gm  SDII  atau bersamaan 2 scoop minuman ini untuk 4 kali sehari iaitu sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam, dan ‘supper’ia akan memberikan anda tenaga yang mencukupi untuk menjalani aktiviti seharian anda. Untuk setaip hidangan SDII, anda perlu mencampurkan 2scoop serbuk SDII dengan 250ml air sejuk – goncang sehingga sebati dan nikmati hidangan diet tersebut sebagaimana anda mengambil minuman harian yang lain. 


Perlu diingatkan bahawa setiap program pengurusan berat perlu mendapat nasihat profesional mengenai cara dan gaya pemakanan, senaman dan gaya hidup. Program diet SDII  bukan gantian hidangan harian anda oleh yang demikian nasihat dan tunjuk ajar yang wajar berdasarkan diet adalah penting.  Harus diingatkan juga bahawa sebarang program pengurusan berat badan pasti akan  mengambil masa dan akan lebih berkesan dengan komitmen dan kesungguhan pengguna itu sendiri.  

PERLU ANDA KETAHUI:- Produk ini telah mendapat kelulusan dari KKM dan telah terbukti berkesan membantu beribu pengguna untuk KURUS, LANGSING dan SIHAT 


PERINGATAN: - 

  • Dapatkan produk dari hanya Pengedar New Image yang sah untuk memastikan diet anda di pantau dari semasa ke semasa dan mendapat panduan pemakanan yang betul 
  • Pastikan harga yang diberikan adalah harga yang sebenar dan bukan harga yang terlalu murah kerana dikhuatiri ada unsur-unsur yang tidak dibenarkan. 


Untuk Dapatkan Produk sila hubungi : - 
Suziela 013 5995646 / 017 5149994

Artikel Terkait

ALPHA LIPID SDII - PROGRAM PELANGSINGAN SIHAT
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email