Monday, May 27, 2013

Cantik Bersama AuraWhite


Apakah AuraWhite Beauty Pure Glutathione Collagen

Sebelum anda menggunakan produk AuraWhite Beauty adalah lebih baik anda mengetahui dahulu apa sebenarnya produk Aura White Kolagen ini dan apa kelebihan AuraWhite Beauty.   Secara ringkasnya AuraWhite Beauty Collagen merupakan produk keluaran tempatan yang menggunakan teknologi terkini untuk menghasilkan stem sel hasil dari gabungan 3 jenis tumbuhan dan buah-buahan (tomato, epal dan roselle) serta ditambah kehebatan lain seperti L-Glutathione dan kolagen ikan tilapia.
Dengan ramuan berkualiti premium serta teknologi penghasilan terbaik yang digarap bersama bahan tambahan semulajadi seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark. Produk AuraWhite Beauty Pure Glutathione Collagen 900000MG merupakan gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit dan merupakan produk yang telah melalui proses penambahbaikan dari AuraWhite Beauty Pure Glutathione Collagen 400000MG. 

Apakah Penambahbaikan Aura White Beauty 900000MG

Kepada pengguna baru dan yang telah menggunakan produk AuraWhite Beauty. Berikut merupakan penambahbaikan AuraWhite Beauty 900000MG:
 1. Dari 400 000mg ke 900 00mg
 2. Kandungan Stem Cell yang dipertingkatkan – TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY
 3. Teknologi terkini untuk kesan menakjubkan
 4. Produk baru, harga masih sama
 5. Datang dalam bekas/jar yang baru
Malahan penggunaan secara  berterusan dapat merangsang penjanaan semula sel-sel kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam jangkamasa 14 hari sahaja.
Untuk memudahkan anda mengambil produk kecantikan AuraWhite Beauty ianya dihasilkan dalam bentuk minuman. Setiap pengambilan mampu menjadikan kulit anda putih dan gebu, malah AuraWhite juga baik untuk kesihatan dalaman badan jika diamalkan dengan amalan diet sihat.

Kelebihan Produk AuraWhite Beauty

Seperti yang dihuraikan di atas, produk AuraWhite Beauty mempunyai pelbagai kelebihan, disebabkan kandungan semulajadi dalam penghasilan produk tersebut. Tambahan pula ianya dihasilkan dengan gabungan teknologi moden dan terkini untuk wanita Asia yang mementingkan penjagaan diri.
Dengan kandungan nutrien yang tinggi, produk AuraWhite Beauty adalah sesuai untuk diamalkan oleh semua wanita di luar sana, tidak menggira peringkat umur. Ianya juga sesuai untuk diamalkan oleh wanita yang sedang mengandung. Ini kerana ia mampu untuk meningkatkan dan merangsang penghasilan susu ibu dan semasa mengandung.
Selain itu, Produk AuraWhite Beauty juga mempunyai pelbagai kelebihan-kelebihan lain.  Antaranya:
 • Di formulasi dari bahan semulajadi yang selamat untuk semua. Boleh juga digunakan oleh ibu mengandung. Tiada kesan sampingan ke atas ibu atau bayi dalam kandungan.
 • Bahan-bahan yang digunakan dalam proses pembuatan Produk AuraWhite Beauty juga disahkan halal, selamat dan terhasil dari sumber alam semulajadi. Dihasilkan dari campuran lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark
 • AuraWhite Beauty sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan. Tidak terhad kepada satu kaum wanita, ianya produk yang sesuai untuk semua yang mementingkan kecantikan.
 • Mengekalkan seri wajah supaya kelihatan cerah berseri secara semulajadi tanpa perlu untuk anda mendapatkan suntikan kolagen yang hasilnya masih belum terbukti.
 • Kolagen AuraWhite Beauty akan membantu anda mengecilkan liang roma dan berfungsi meningkatkan setiap sel dalam melambatkan proses penuaan.
 • Mencegah kerosakan kolagen dan daya ketahanan dalam dan luar badan. Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga.
 • Merawat Enzema dan Prorisis.
 • AuraWhite Beauty merupakan produk alternatif yang dapat mengantikan suntikan vitamin C dan Glutathione.

Bagaimana Membeli Produk AuraWhite Beauty

Harga :-
RM 150 - Semenanjung Malaysia 
RM 155 - Sabah/Sarawak 
Free pos, Shaker & Facemask
+
Mystery Gift 


Hubungi :- 
Suziela 
013 599 5646

Artikel Terkait

Cantik Bersama AuraWhite
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email